GIGANT - Servis i prodaja Motora i skutera

GIGANT KONTAKTI

GIGANT
Svetoivanska 26 (Gdje smo?)
10 000 Zagreb
Telefon: 01/3639-105
Telefax: 01/3639-105,
E-mail: gigant@inet.hr


GIGANT SERVIS SKUTERA

Gigant servis zamišljen je kao servis za popravak manjih motora i bicikla, prije više od 25 godina. Počeo je nakon puno priprema sa radom, točnije 1986 na adresi Svetoivanska 26, gdje je i sjedište obrta, servisa i prodaje. Već dugi niz godina bavi se osnovnom djelatnošču.Prije 12 godina proširili smo svoju dijelatnost na servis i prodaju skija, te time upotpunio sezonu. Osnovna ideja za otvaranje takvog servisa bila je da se napravi novi tip radione-servisa, da se kvalitetom servisa izdigne od radiona koje su tada egzistirale, te se uključi u nove tehnologije servisiranja motora i bicikla, što je upotpunjeno par godina kasnije prodajom skutera i motora.Prodaja i servis skija je također bio logičan slijed, a servis koji posjeduje vrhunske strojeve i tehnologiju koja se teško može dobiti i u dobrim skijaškim centrima Europe.

Način na koji pokušavamo dijelovati:

- Servis se vodi tako da se može pružiti vrhunska usluga i vrhunska kvaliteta

- Objasniti kupcu tj. instruirati što je za njega najbolje

- Cijenom biti što pristupačniji, ali nikad na uštub usluge i kvalitete

- Tehnološki zadovoljiti standarde, odnosno kvalitetno odraditi posao.


Nadamo se da smo u naših 19 godina dijelovanja imali sluha za veliki dio naših mušterija. Ove stranice su također dio našeg nastojanja da budemo što više moguće otvoreni za svakog.

Servis skutera: Megeli, Zongshen, Skyteam i svih ostalih skutera i mopeda. Uvoznici i distributeri smo Polini dijelova za friziranje skutera te Polini minicross motora, te Giannelli auspuha.

Servis i prodaja bicikla: Rock Machine, Author, GT i Felt.

Servis i prodaja skija: Wolkl, Elan, Blizard, Look, Tehnica, Alpina, Tyroli, Nordica, te imamo dobru ponudu rent-a-ski kompleta.